Fräs lök och morot i lite matfett tills löken är mjuk och glansig. Tillsätt pressad vitlök, smulat lagerblad, vin, tomatkross, hälften av grädden, hackad basilika, salt och peppar
 Som jag tror att jag har berättat tidigare så försöker jag att inte slänga mat i onödan. Det blir dessutom bra frysbara matlådor, så då sparar man ännu mer pengar
Starkt och smakrikt och så fruktansvärt gott, det är vardagsmat för oss. Använd biff av fin kvalité, strimla, pudra över en matsked bikarbonat för att göra köttet riktigt mört
Jag serverade med fettucine med tomatsmak och sallad. 1 gul lök3 msk mjöl4 dl mjölk1 hönsbuljongtärning100 g philadelphiaostca 200 g strimlad rökt skinka / alt kasslersalt, pepparFinhacka löken och mjukfräs i lite smör
Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
Under tiden så lägger du tomatpurén, hela skalade vitlöksklyftor (blir så milda och goda, när de kokar länge), oregano, rosmarin och olja i en kastrull
Vill du ha mjuka tomater låt det sjuda en stund. 10 små cooktail tomater. Låt det sjuda upp och puttra 5 minuter inna du rör ner tomaterna. 10 små cooktail tomater
Våra matgäster var mycket nöjda med maten. Om ni inte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan