Torsk

Torsk

  • 6 Recept
Torskrygg:

Torskrygg:

Lägg i de tinade torskryggsfiléerna och klipp över persilja. Torskrygg. 1/2 röd lök 1 paket bacon 6 bitar soltorkade tomater 4 msk flytande smör 1 tsk sambal oelek 2 vitlöksklyftor 4 torskryggsfiléer 2 msk klippt, färsk persilja salt, peppar, timjan, oregano
Catarinas torsk med citronsås och pepparrotspotatis

Catarinas torsk med citronsås och pepparrotspotatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 1 msk salt 1 l vatten 600 gram torskfilé 1 msk smör Pepparrotspotatis 700 gram potatis , mjölig 1 dl vispgrädde , 1-1,5 dl 1 dl mjölk 40 gram smör 1 krm salt 1 krm vitpeppar 0,8 dl pepparrot , färsk Citronsås 100 smör 1,5 dl vispgrädde 1 dl crème fraiche 0,5 kruka(or) gräslök 0,5 st Citron 0,5 krm cayennepeppar 1 krm salt , efter smak 1 krm svartpeppar , efter smak Tillbehör 140 gram bacon 150 gram sugar snaps 100 gram rädisor Köp receptet Näringsvärde Kcal
Torskrygg i ugn med purjolök, dill och räkor

Torskrygg i ugn med purjolök, dill och räkor

Torsk i ugn. 4 styckfrysta torskryggsfiléer. 1. Rör ihop creme fraiche och vatten i en ugnsfast form. 2. Lägg ner den frysta fisken i mitten av formen, ringla över smör och krydda ordentligt