4 4 portioner ris 600 g kycklingfilé 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja 3 dl hönsbuljong (vatten + buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 msk dijonsenap salt och peppar majsstärkelse 1 kruka basilika Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skär kycklingköttet i små bitar och lägg i stekpannan. 400-600 g kyckling. 1 gul lök 2 klyftor vitlök smör, att steka i 400-600 g kyckling 2 dl crème fraiche 1 msk curry 1 tsk gurkmeja citron, pressad saft av salt peppar 1 blomkålshuvud gröna salladsblad
Rensa bort köttet från den butiksgrillade kycklingen. Lägg kyckling och grönsaker i en smord form. Bred över smeten på kycklingen och ställ in i övre delen av ugnen i 20 minuter. 1 grillad kyckling
Lunchen idag blev kyckling i god sås. Smöra en ugnsformoch lägg i kycklingen. Blanda övriga ingredienser i en skål och häll den över kycklingen och svampen
Låt lök, purjolök och svamp fräsa med kycklingen ett par minuter. 300 g kycklingfil. 1 msk kycklingfond. Skär filéerna i bitar och stek i en stekpanna med smör
Idag blir det kycklingförslag. Här hemma äter vi ganska mycket kyckling då det är ett protein som dels går hem hos alla i familjen, stora som små, och dels för att variationsmöjligheterna på pippin är mer eller mindre oändliga