Recepten i denna efterrätt är i väldigt liten kvantitet då min familj inte är så stor och jag inte vill ha några rester som jag kan gå och småäta på efter
Hej. Här kommer kakan jag nämnde igår. Den har namnet Silviakaka och jag har fått receptet från min mamma som jag har för mig fick den från sitt jobb där nu maken jobbar och han fick smaka den i veckan
Detta hade jag varken sett eller hört talas om innan Anna nämnde det. Att smälta choklad och blanda ner cornflakes har jag gjort innan, men aldrig dessa… fast det har jag inte gjort nu heller eftersom det var Anna som gjorde dem
Jag har delat med mig av detta recept tidigare och det blev så uppskattat eftersom det är så snabbt och smidigt att svänga ihop en kväll när man inte orkar stå och göra en efterrätt som kräver lite tid
VANILJ PANNACOTTA MED HALLON 4 port. 4 dl vispgrädde1 vaniljstång eller några droppar tevia vanilj1 tsk gelatinpulver (motsvarar 2 gelatinblad)2 nävar hallonLägg gelatinpulvret i vatten för att svälla (det står på förpackningen hur mycket vatten det ska vara)