Idag så gjorde jag egen "hämtmat". Kycklingwok med grönsaker, bambuskott& nudlar. Blev riktigt gott. Använde inte precis något recept, men tänkte delamed mig om vad/hur jag gjorde/använde iaf
Här hemma är det, som märkts, klent med inspirationen att få fast maten på bild och skriva om den. Dock lagas det mat nästan varje dag men det är varianter på samma, samma hela tiden som det redan finns recept på sedan tidigare
Till huvudrätt på lördagskvällen lagade jag en kycklingrätt med champinjoner och grillad paprika. Det är en god och lättlagad rätt som kan förberedas och lagas till många
Oj vad gott det här blev. Här är en kombination av kycklingfilé, rostad sötpotatis, melon, päron, röda bönor och ruccola som bara blev sååå gott tillsammans
Hacka mozzarellan och salamin i mindre bitar, blanda ihop. Skär ett snitt i filéerna på långsidan, fyll med mozzarella/salami blandningen, fäst med tandpetare
På vardagar kan det ur ett fågelperspektiv se ganska lustigt ut på bordet. Efter att ha förberett en matöverraskning till helgen, visste jag inte om att det faktiskt skulle bli ett blogginlägg redan idag
Jag säger som Gert Fylking. ÄNTLIGEN. Äntligen har jag premiärlagat mat i vårt nya kök. -) Visserligen utan häll och rinnande vatten men med en ugn kommer man långt
Gör så här. Sätt ugnen på 250°, grill. Koka quionan enligt anvisning på förpackningen. Dela på kycklingfiléerna, vispa upp ägget, salta & peppra och riv parmesanosten grovt