Bred ut blandningen på tårtan. Kavla ut marsipan och täck tårtan,. Sätt ugnen på 175°C. Smörj och bröa noga en rund form, ca 26 cm i diameter (för 10 bitar)
Här kommer ett recept på en riktig pralintårta med vit choklad och karamelliserade pekannötter. Tårtbottnarna med banan gör tårtan riktig saftig och det är inget extra socker i ganachen förutom den vita chokladen så tårtan kändes lagom söt
Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Jag ser på fyllningar som en överraskning, man ser vilken tårta man blir bjuden på men vad som döljer sig under ytan, det är jag alltid nyfiken på
Tårtbotten. Vispa äggen skummiga (ca 8 minuter), tillsätt socker och vispa ytterligare ett tag. Rör försiktigt ner mjöl, malda hasselnötter, riven choklad och bakpulver
Marängbotten. Vispa äggvitorna i en bunke. Tillsätt socker och fortsätt vispa. Häll i vårgårdariset. Bred ut blandningen på ett bakplåtspapper i långpannan
Bred grädden i ett jämnt lager runt tårtan, men spara lite till att fästa fjärilarna som dekor. Strö mandelspån på tårtans ovansida och på kanterna genom att fylla din kupade han med spånen och trycka fast dem