Jättegoda grillade kycklingben som har penslats med en marinad av sweet chili och kycklingfond. Till det serverade jag en bulgursallad, rester från gårdagens köttfärsrulle och sweet chili-sås
Mixa samman persilja, smör, salt och ströbröd med hjälp av stavmixern. Bred smöret över musslan. Lägg på grillen med skalet nedåt och låt smöret smälta och musslan ”koka” ungefär 10 minuter
Det här är ett sådant där jobbigt, avgörande ögonblick då jag måste välja sida. Ska jag använda sverigesvenskt-språk och skriva FLÄSKFILÉ i receptet eller ska jag köra med mitt eget modersmål, finlandssvenska, och använda GRISINNERFILÉ
Rabarberkräm (LCHF). 2016-05-07. 10. 19. 00. Kommentarer. Det är så enkelt, men så gott. Jag själv gillar inte vanlig kräm konsistens då det påminner mig om tapetklister,haha