Min bakbok

Min bakbok

  • 4 Recept
Tårtfyllning, vaniljkräm/mousse

Tårtfyllning, vaniljkräm/mousse

Låt gärna stå någon timma i kylen innan du bygger din tårta, min fick stå över natten. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten (minst 5 minuter)
Vaniljkräm

Vaniljkräm

Vad ska man välja att göra, blanda till vaniljkräm från påse i pulverform eller göra en egen på äkta vaniljstång
Jordgubbstårta

Jordgubbstårta

Jag trodde verkligen jag redan lagt upp receptet på min jordgubbstårta, men det hade jag visst inte, så här kommer det även om det är i senaste laget
Gluten- och mjölkfri ”Gräddtårta”

Gluten- och mjölkfri ”Gräddtårta”

Grädda i 175 grader allra längst ner i 40 minuter. Sedan vispar jag med hög hastighet på helvispen ca 5 minuter. Känns den lite lös kan du ställa den i kylen ca 30 minuter så blir den fastare