Det var enkelt att göra maten och fisken tog bara några minuter i stekpannan och så var det klart. Låt vinet koka ihop tills bara ett par matskedar återstår
Gös, med gröna granna tillbehör, det känns passande nu när våren är här. Till fisken en grön ärtås, kvarngryn smaksatt med prästost & smörstekt broccoli
Ja, då var det dags för gädda igen. Direkt från Abisko på söndagsmorgonen åkte jag ner till Banafjäl för gäddbonanza med kusinerna på söndagseftermiddagen
Men gäddan som fastnade på kroken senast var så utmattad av striden att försöka lossna från kroken, så den skulle kanske inte klarat sig om den skulle blivit tillbaka släppt, så den fick bli fiskbullar, och goda sådana
Totalt fick vi sex gäddor på kroken, en smet, två var för små men tre stycken i klassen 1-1,5kg hamnade på vårt matbord. 5 krm vitpepparlite muskotnöt peppar2 msk hackad persilja2 ägg (hårdkokta)Tillbehörbaconpotatis citronNärmat