Risotto, grundrecept 1 l kycklingbuljong. 12 schalottenlökar, finhackade. 11 dl Zeta olivolja. 13 dl Zeta Casa Di Luca Arborioris eller Camaroliris www.koket.se
Skagenröra - grundrecept 300 g räkor med skal. 12 msk hackad färsk dill. 1½ msk riven pepparrot. 14 msk majonnäs. 12 msk Arla Köket® crème fraiche www.arla.se
SILLCOCKTAIL 1. Häll av sillagen och tärna sillen i bitar. 2. Blanda alla ingredienser i en bunke, salta & peppra. 3. Låt stå 1 dygn före servering Abba
Krämig fläskytterfilé Supergod fläskytterfilé i god och krämig sås. Bland det godaste köttet tycker jag då det är riktigt mört silvias mat & bak sida
The Ginger Grape Juice – uppigande energigivande juice Uppiggande, fräsch, söt och syrlig. Allt på samma gång är denna härliga blandning av färskpressad grapefrukt och ingefära Råsaftcentrifugen