Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet. I vintras bjöd jag på vit sparrissoppa med de här snittarna till och de blev väldigt uppskattade då
Jag köpte ett fantastisk gott surdegsbröd med solrosfrön och pumpakärnor i. Gjorde en toast skagen cocktail, stekte det goda brödet i smör och kryddade med salt och persillade
1. Chokladmousse. Separera äggen (noggrant så att ingen gula kommer i vitan). 2. Smält chokladen i ett vattenbad, tillsätt mjölken och hälften av strösockret
Perfekt till Nyårsmenyn eller festen. bakblogg, dessert, fest, festlig dessert, festlig efterrätt, glace au four, glace au four recept, glace au four utan sockerkaka recept, glass i ugn, inredningsblogg, kalas, matblogg, Nyår, nyårs efterrätt, systrarna m, systrarnam, tomtebloss
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Hursomhelst så provade jag ett nytt recept till förrätt på nyårsafton och tack och lov så föll det väl ut
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Så har ni inte bestämt er för vad ni ska äta, så kika in lite då och då