Finally, I love how easy this recipe is to make, all in all it only takes about 15 minutes from start to finish. 15 min. 15 min. Slice the sausage and mushrooms, melt the margarine and fry the sausage, mushrooms, onion, garlic and tomato paste in a frying pan for aout 3 minutes. Lower the heat and let simmer for 5 minutes on medium heat. 15 min. 15 min
Rör om och sautera i 1 minut tills räkorna är klara. Skala räkorna. Skala och skiva vitlöksklyftorna. Skiva habaneron och ta bort kärnorna, (använd en handske eller plastpåse när du tar i habaneron, håll alltid fingrarna borta från ansiktet och framförallt ögonen efter att du handskats med alla starka chilifrukter
Tillsätt spiskummin, kanel, paprika, chili och tomatpuré. ytterligare några minuter. 3 tsk spiskummin. Låt puttra försiktigt i 5 minuter. låt koka på svag värme i 30-40 minuter. 3 tsk spiskummin
½ tsp cumin seeds. 2 tbsp tomato purée (paste)2 garlic cloves, roughly chopped2 fresh green chillies, roughly chopped5 dried red chillies½ tsp salt¼ tsp granulated sugar1 tsp chilli powder½ tsp paprika1 tbsp curry paste1 tbsp oil½ tsp cumin seeds1 onion, finely chopped2 bay leaves1 tsp ground coriander1 tsp ground cumin¼ tsp ground turmeric400 g can chopped tomatoes150 ml water8 chicken thighs, skinned1 tsp garam masalasliced fresh green or red chillies, to garnish, chapatis and natural (plain) low fat yogurt, to serve. Heat the oil in a large heavy pan and fry the cumin seeds for 2 minutes. Add the onion and bay leaves and fry for about 5 minutes. Add the chilli paste and fry for 2-3 minutes. Add the ground coriander, cumin and turmeric and cook for 2 minutes. Bring to the boil and simmer for 5 minutes until the sauce thickens. Cover and simmer for 25-30 minutes until the chicken is tender. 1 tsp ground cumin
Jag ägnade mig åt att riva ut bra vardagsmat ur alla mina mattidningar och la dem i en hög och allteftersom jag provat att tillaga dem lägger jag ut det som var gott här på bloggen