Smördegsskål med vaniljkräm och rabarber. ca. 350g rabarber1,5 msk socker1 msk sirapKanelSmör att steka i1 sats Vaniljkräm1 äggSmördeg, beroende på vilken sort du köper så måste du får ut 8 rundlar och lite deg över till att göra galler med Hotell Tvärdraget
Runebergstårtor Runebergstårtor brukar vi baka och äta i Finland på Runebergsdagen som är den 5. e februari (alltså på tisdagen) Matildas kafferep
Recept på Julgodis med härlig apelsinsmak! Igår gjorde jag mitt första julgodis för i år. Planerar att göra en hel del julgodis i år. Så sakta men säkert ska jag få tillbaka julkännslan Baka & Dekorera
Raw Food truffles with licorice, chocolate & orange 1. Häll hälften av mixen, lakritspulver, apelsinsaft och choklad i en köksmaskin. 2. Mixa 1 minut på hög hastighet gogreen.se
RAW Fig and Gingerbread Squares instagram 100kitchenstories. Jag äter kött, fisk, skaldjur, grönsaker, frukt, mejeriprodukter, gluten, protein, kolhydrater, fett, varm och kall mat 100 KITCHEN STORIES
Tre sorters julgodis Enklaste julgodiset måste ändå vara marknadsnougat som det egentligen heter eller fejkfudge som jag döpte dem till I gott sällskap
Pepparkakskulor – Nyttigare julgodis Vi fortsätter att förbereda inför julen med nyttigare alternativ. Julgodis måste inte innebära sockrig kola och glutenstinna lussekatter Cecilia Folkesson
LCHF Bounty och Pepparkakskulor 2dl mandelmjöl. 2msk kokosmjöl. 1tsk bikarbonat. 2,5tsk pepparkakskrydda. 2 msk sukrin eller Ica sötströ. Till överdrag Under My Umbrella
Kladdig chokladmuffins med fyllning Jag har fördomar mot muffins. Dom är torra. Eller ja, alla utom dess då. Dessa är något mitt emellan en saftig muffins och kladdkaka Lisas Godbitar