Eftersom det är tisdag så tänkte jag bjuda er på lite fisk idag, tonfisk närmare bestämt. Tonfisk i en krämig sås som går snabbt att tillgaga och som passar lika bra till pasta eller ris
Det är inte ofta vi äter fisk nu för tiden. Jag skulle gärna äta det oftare men det blir så mycket gnäll när det serveras fisk och det orkar jag inte med
4 2 burkar tonfisk (à 185 g) 1/2 purjolök 4 port gnocchi 250 g broccoli 1 msk olja 1 dl vispgrädde 1 dl mjölk 130 g soltorkade tomater tapenade salt och peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Häll av tonfisken och blanda med grönsakerna. 2 burkar tonfisk i vatten. 1/2 msk fiskfond. Inget fancy på något sätt, men enkel vardagsmat som du dessutom kan förbereda kvällen innan
Igår svängde jag ihop en krämig laxgryta som blev ett gäng nya matlådor. Vi brukar utgå ifrån vad det är för erbjudanden i affären när vi fixar matlådor och den här gången var det extrapris på lax