Hej allihopa. Vilken härlig dag. Nu känner man att våren är på g. Solen värmer verkligen när den är framme och kommande dagar ska vi nästan få upp mot 10 plusgrader här
Följer ni Ballerina på Facebook. Då kanske ni har sett att de nu har fått över 10. 000 följare. Detta ville de självklart fira med något bakverk av ballerinakakor, och det roliga var att jag fick uppdraget att baka till firandet
Något som jag är svag för är nougat och hasselnöt, och båda smakerna passar fantastiskt bra ihop. Därför ville jag göra en härlig chokladtårta fylld med nougat och täckt med nöt-creme
Sätt ugnen på 175-200 grader. Rosta nötterna till bottnarna lätt i ugnen. Gnid av skalen mot en handduk. Mal nötterna och blanda dem med siktat florsocker
Tyckte dessutom att det var väldigt roligt att dekorera en tårta med små och enkla medel och jag fick ett rejält sug efter att göra gräddtårtor, fulla av godsaker som sommaren kommer att bjuda på