Lövbiffsgryta. 4 port. 2 tsk margarin400 g lövbiff12 hela färska chaminjoner1 liten gul lök1 tsk paprikapulver1 msk vetemjöl1 dl kycklingbuljong4 msk tomatpurésalt och peppar2 dl gräddfilSmält matfettet i en stekpanna
Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
Måndag och ännu en strålande vacker dag ute. Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Denna svängde jag nämligen ihop av sådant jag hade hemma i kylen, lite rester av en tidigare pastamiddag
Marinera fläskkarrén i några timmar i kylen i peston. Förslagsvis i en plastpåse. Tillaga den i ugnen på 200 grader i ca 45 minuter (tills innertemperaturen är ca 83 grader)
Oj oj oj. vad mätt jag är. och vad nöjd jag är. )Kvällens middag blev över förväntan god. Hade föreställt mig att det skulle bli bra men överträffade mig själv