Ibland blir jag förvånad hur enkelt det är att baka glutenfritt, att inte tala om tidseffektivt. Blanda ihop allt ordentligt till en jämn smet, jag hade i lite kanel i smeten också
Häll upp i en fin burk och servera till frukost eller mellanmål 2 dl solrosfrön2 dl pumpakärnor2 dl grovhackad mandel2 dl grovhackade paranötter2 dl grovhackade hasselnötter1 dl riven kokos1 dl gojibär1 dl russin½ dl krossade linfrön1 tsk äkta vaniljpulver eller varför inte testa med 2 tsk kanel och 2 tsk nystött kardemumma1 klick kokosolja
jag använde Santa Marias Extra Creamy. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färska ingefäran i lite kokosolja
Själv gör jag samma sak oavsett vädret - läser. Jag tänker hålla kvar näsan i en bok så länge jag bara kan, läsning är den absolut bästa avkopplingen för mig