sega chokladmaränger 1. Sätt ugnen på 130 grader, varmluft eller 150 grader med vanlig ugn. 2. Blanda äggvita och strösocker i en rostfri bunke Matklubben.nu
Marinerad kyckling med apelsinsalsa och ugnsbakade rotfrukter Ugn 225°. Lägg filéerna i en skål. Rör ihop marinaden, häll över filéerna och låt blandningen stå 30-40 minuter Matklubben.nu
Glace au four / Baked Alaska / Glassbomb! På nyårsafton så åt vi den festliga efterrätten glace au four, eller baked alaska som den också kallas (eller glassbomb som vi kallade den Bambi
Citron- och limepavlova I helgen som gick hade vi det andra 3-årskalaset för yngste sonen. Så glad han var lilla plutten. Mamma jag fyller ett, två, fyra Amy's piece of cake
Gästbloggning: Skaldjurssoppa Var inne här på bloggen nyss och såg att Victoria utlovat en gästbloggning idag igen under tiden hon är på jobbet Victorias provkök
Fylld lövbiff i härligt god sås Lövbiff äter vi inte så ofta, lite för att jag tycker att det är svårt att få köttet riktigt bra. Därför blir det oftast så att jag strimlar köttet och bryner till en pastasås Min fruktsallad
Pepparstekt kycklingfilé med ugnspotatis Tillaga ugnspotatisen enligt anvisningar på förpackningen. Blanda samman allt utom kyckling. Salta och stek kycklingfiléerna i en panna Matklubben.nu
Lättlagad festmat Festmat som är färdig på en halvtimme, kan det bli bättre. Första gången åt vi detta hos Mattias föräldrar och vi föll för det direkt i Emmas Kök