Vänd ner lite bladpersilja och strö resten över räkorna. Räkor,. 500 g stora räkor. Öka värmen och häll i räkorna och rör om och stek ca 2 minuter tills de blivit vacker rosa om du använt råa räkor annars räcker det att de blivit varma. 500 g stora räkor
Blanda i räkorna och limejuicen. Ingredienser2 pkt risnudlar1 gul lök2 st röda paprikor1 röd chilifrukt1 burk böngroddar6 dl färdigskalade räkor5 msk fisksås1½ msk socker4 äggfärskpressad limejuice från en limehackade jordnötterhackad färsk korianderKoka nudlarna enligt förpackningen, häll av och skölj i kallt vatten. 6 dl färdigskalade räkor
Vänd ned räkorna och sockerärtorna och fortsätt steka i ytterligare 2 minuter. 200 g skalade räkor. Koka nudlarna i lättsaltat vatten med lite olja och ställ dem åt sidan