Gott före doppardagen med återvunna glöggtillbehör. 1/2 paket feta per personÄggStröbröd+RussinMandelRödbetorBlandad salladRödlök tomatPaprika+olivolja1/2 del balsamvinägerDijonsenapKoka och skala rödbetorna
Gör så här. Skala och finhacka löken. Kärna ur och finhacka chilin. Skala och finriv morötterna. Stek lök, chili och morötter i olja på medelvärme ca 5 min
Att smaka av en "rå" smet kan vara svårt, så litar du inte på mina smaklökar så tycker jag du skall steka upp en bulle/biff och checka av innan du börjar rulla ut och steka hela smeten
Underbart krämig. Vegetarisk lasagne med kryddig, god sås på röda linser och grönsaker. Fantastiskt bra att göra i förväg till ett kalas eller bara för att göra många lunchlådor
Favorit i Repris #3 Kvarterskrogens Pepparsås på mitt sätt Det här är min variant av en Pepparsås som vi hade på menyn, när jag jobbade på Kvarterskrogen i Östersund
Och mina vänner, det här var till och med godare än pulled pork. Så jag beordrar er alla att laga detta till helgen och publicerar receptet redan idag innan mina starka känslor för rätten hinner avta