Man tager vad man haver. Ja, det var den helgen det. Helgen gick snabbt som vanligt men vilken helg vi har haft, jätteskönt väder, jobb i trädgården varvat med matlagning och båttur
Alltså RIKTIG aioli är ju oslagbart gott. Och det är inte speciellt svårt att göra heller. Basen är en majonnäs, men INTE sån där köpemajonnäs - då kommer aiolin inte bli god
Istället för härliga dagar i Stockholm är vi hemma i vardagen och det på grund av välavlönade piloter som vill ha ännu mer pengar - "mycket vill ha mer"
Så här gör du. 15 minuter. Vispa ihop äggulorna med senap och vitvinsvinäger. Vispa försiktigt ner oljan, först långsamt i en tunn stråle, öka sedan takten när det binder
Idag finns det massvis med olika märken på tacokryddor i mataffärerna. Innehållsförteckningarna skiljer sig lite, men något som är gemensamt för dem är att de innehåller druvsocker eller glukossirap, dvs socker