Blanda köttfärs, vitlök, chilisås och salt till en jämn färs. 500 g köttfärs. Forma till 8 biffar. Stek dem i smör i en stekpanna ca 3 minuter på vardera sidan
Köttfärsbiffar i rosépepparsås 4 port. 500 g köttfärs. 500 g köttfärs. Sköna söndag, eller vad säger ni. Vi var på firmafest igår med Lars jobb på statt med god mat och underhållning
Dela ned köttfärsen i pannan och låt den brynas ordentligt. Antal. 2 personerIngredienser. 250 g blandfärs eller oxfärs½ gul lök, skalad och finhackad2 vitlöksklyftor, skalade och pressade1 burk champinjoner (280 g)7 varv med svartpeppar kvarnenen nypa salt1 tomat, hackas och delas ned i bitar½ tsk aromat krydda½ tsk kött & grill krydda½ tsk allround krydda½ msk koncentrerad oxfond½-0,75 dl ketchup½-1 dl vatten1 dl mjölk1 dl gräddemaizena till redningsamt soya färg till en mörkare såsArbetsbeskrivning
Sist vänder man i köttfärsen. 450 g köttfärs. 450 g köttfärs. Jag älskar köttbullar, men jag är högst kräsen i hur de ska tillagas och hur de ska smaka