Brysselkål

Brysselkål

  • 2 Recept
Brysselkål med parmesan och citron

Brysselkål med parmesan och citron

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Brysselkål 400 gram brysselkål 1 msk smör 0,5 st citron(er) 50 gram parmesanost 3 nypa(or) flingsalt Köp receptet
Gratinerad brysselkål - 193 kcal

Gratinerad brysselkål - 193 kcal

När brysselkålen är klar, toppa med fetan och valnötterna. 250 gr Brysselkål 110 kcal. 250 gr Brysselkål 110 kcal 1 msk olivolja