Pastapaj med kyckling 1. Blanda ingredienserna till degen. Kavla eller tryck ut den i en pajform ca 25 cm i diameter. Nagga och förgrädda ca 10 minuter i ugn 225° Matklubben.nu
Smörgåstårta med skaldjurslyx Rör samman majonnäs med crème fraiche till fyllning 1 och 3. Smaksätt det med Kalles kaviar. Skala och hacka äggen Matklubben.nu
Festlig potatismoskaka Koka potatisen och låt den torka på eftervärmen. Stöt potatisen och använd sedan elvisp. Vispa och ta i smöret och mjölken (moset ska bli fluffigt) Matklubben.nu
Tekakor Kalagoda tekakor som nästan smälter i munnen. Bäst nybakade men går med fördel att frysa. Ingredienser (20 portioner)50 g jäst5 dl fingervarm (37 grader) mjölk3 msk honung1 äggula13-14 dl vetemjöl special200 g rumsvarmt smör1 tsk saltTillagning Finrod