SAFFRANSKRYDDAD FISKSOPPA MED LAX OCH TORSK En härligt krämig fisksoppa lagade häromdagen med saffran i. Aioli serverade jag till. 4 pers400 g torsk300 g laxfilé150 g skalade räkor1 purjolök1 vitlöksklyfta3 msk hummerfond2 dl vatten2 1/2 dl vitt vin, eller matlagningsvin2 1/2 dl matlagningsgrädde1 dl creme fraiche1 paket saffran1 tsk saltsvartpeppar1 tsk timjan 1 tsk torkad basilikaGÖR SÅ HÄR Bland bakverk och kastruller
Smördegsinbakad getost med karamelliserad rödlök Så här kan det bli när man äter middag på tu man hand - med sig själv. Nja stämmer inte riktigt min vapendragare H är ju med men när hon fick önska vad vi skulle äta när killarna är på vift var önskemålet färdiga schnitzlar och kokt potatis Kobbar och Krubb