KALLJÄSTA KÄLLARFRANSKA Visst är det gott med nybakade frukostbullar och kalljästa bullar är så perfekt. Och dessutom minimal arbetsinsats Bland bakverk och kastruller
Kalljästa frukostbullar! Det finns få saker som är så underbart som nybakade frallor till helgfrukosten. Här kommer det receptet som jag använder mest just nu Kaksmulan - En bakblogg
Kalljästa brödbullar 16 st. Ingredienser. 1 pkt torrjäst (14 gram). ½ l vatten. 1 msk socker. 1½ tsk salt. 3 msk olja. 10 dl vetemjöl. 3 dl rågsikt Det goda i livet
Kalljästa morgonfrallor Smula ner jästen i en skål och rör ut jästen i kall mjölk. Tillsätt kesella, olja, salt och siktat mjöl, och arbeta ihop till en smidig deg Hemmets Journal
Räkcocktail med Rhode Islandsås Räkcocktail tillhör klassikerna, och var en populär förrätt på 50-talet och den har väl aldrig riktigt försvunnit från menyn helt, även om det numera finns tillkonstlade varianter på rätten Sandbergs receptblogg