I. n. g. e. j. u. l. t. a. v. ö. r. i. m. p. ,. s. å. ä. d. f. k. V. o. c. h. b. F. E. ". B. D. y. M. H. J. 1. 2. K. S. Å. L. A. T. Ö. R. 3. 5. 0. (. ). 7. G. 4. P. 8. 9. i g. d l
Smula ner jästen i en skål. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt julmust och porter och värm till 37°. Häll lite av degspadet över jästen och rör tills jästen en lösts upp
Nu vänner ska jag berätta för er hur man griljerar en julskinka. Det är många som har frågat oss om tips, och därför kände vi att det var läge för ett inlägg om detta
Om man griljerar en skinka i oktober så heter det "helgskinka". Men det smakar ändå JUL. ) Jag läste ett tips om att blanda ströbrödet i ägg- och senapsröran, det var himla smidigt och blev bättre fördelat