JULEN

JULEN

  • 9 Recept
Skållat vörtbröd

Skållat vörtbröd

I. n. g. e. j. u. l. t. a. v. ö. r. i. m. p. ,. s. å. ä. d. f. k. V. o. c. h. b. F. E. ". B. D. y. M. H. J. 1. 2. K. S. Å. L. A. T. Ö. R. 3. 5. 0. (. ). 7. G. 4. P. 8. 9. i g. d l
Vörtbröd

Vörtbröd

Koka russinen mjuka i vattnet ett par minuter. Låt svalna till rumstemperatur. Smula ner jästen i en skål
Vörtbröd

Vörtbröd

Smula ner jästen i en skål. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt julmust och porter och värm till 37°. Häll lite av degspadet över jästen och rör tills jästen en lösts upp
Griljera julskinka

Griljera julskinka

Nu vänner ska jag berätta för er hur man griljerar en julskinka. Det är många som har frågat oss om tips, och därför kände vi att det var läge för ett inlägg om detta
Griljerad julskinka

Griljerad julskinka

Om man griljerar en skinka i oktober så heter det "helgskinka". Men det smakar ändå JUL. ) Jag läste ett tips om att blanda ströbrödet i ägg- och senapsröran, det var himla smidigt och blev bättre fördelat
Wraps med rökt lax och pepparrot

Wraps med rökt lax och pepparrot

Blanda philadelphiaost, pepparrot, dill, gräslök, pressad citron och flytande honung. Bre ut röran på tunnbröden och lägg på laxskivorna