Jul

Jul

Kolapaj med lingon

Kolapaj med lingon

200 g digestivekex (eller pepparkakor) 100 g smör 1 krm flingsalt 1 burk karamelliserad mjölk (dulce de leche) [á 397 g] 2,5 dl vispgrädde lingon, frysta
Prästostsnurror med hasselnötter

Prästostsnurror med hasselnötter

Ingredienser Portioner. 15 st 1/2 kruka persilja 1 dl rostade hasselnötter 250 g färsk kyld smördeg 2 dl riven prästost (gärna lagrad i 18 månader) salt peppar 1 äggula Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Brysselkålssallad med fetaost

Brysselkålssallad med fetaost

500 g brysselkål. 1 st stort syrligt äpple. 1 st rödlök. 150 g rödkål. 150 g fetaost. 1 dl russin. 2 msk solroskärnor