Redan torsdag i morgon, härligt med korta veckor och långa helger som den i påsk. Solen har oxå strålat mycket och det hoppas jag den gör ända tills nästa vinter
Den här rätten improviserade jag ihop igår. Den passar så väl till vardags som till fest. Det jag märkte var att man får inte vara snål med kryddningen
Mina skålar blev dock lite för stora men de hade slut på de klassiska runda små tunnbröden på Ica så jag fick köpa fyrkantiga istället och jag tänkte inte på att skära till en rund form av dem
Nu är ju inte jag någon sillälskare, men jag tycker att det är roligt att göra sillinläggningar och även om jag inte gillar sillen så måste jag säga att den här senapsinläggningen smakar riktigt gott
Sempers glutenfria mjölmix fungerar bra i dessa väldigt goda, enkla och populära kakor. Receptet som jag utgått från hittade jag på en trevlig blogg som heter Hanna & Astrid
Årets julskinka griljerades med ett Mannerström-recept. Det smakar jul och Chrisses mormor blev så förtjust i det att hon ville ha receptet med sig hem direkt
Gör så här. Hacka löken grovt eller strimla den. Låt löken fräsa sakta i smör ca 10 minuter. Pudra över mjölet, rör om och tillsätt fond, mjölk och grädde