Men här kommer receptet på en kasslerrätt som vi åt förra helgen. Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga
8 port. Det här behöver du. ca 1000 g skivad skinkschnitzel. Smör till stekning. Salt & nymald svartpeppar. 4 dl köttbuljong (egen, el tärning/fond + vatten)
Sätt ugnen på 250 grader. Tina fisken bara såpass att den kan skäras i ca 4 cm breda stycken. Smörj en eldfast form och lägg fiskbitarna i mitten (se bild)
Recept. 1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
400 gram torskfilé skäres i bitar1 burk kräftstjärtar i lake 360 g1 gul hackad lök1 msk olja1,5 dl lag från kräftorna2,5 dl mellangrädde1 msk maisena4 tomater i små tärningar2 msk hackad dill1 citronsalt och pepparHäll av kräftstjärtarna och spara lagen
Ja det blir ännu ett recepttips idag, mycket recept den här veckan. Var egentligen inte meningen, men jag gjorde en fiskgryta igår, som bara blev så god, så jag måste ju bara dela med mig av receptet
29 Jan. 19. 15. Twitter. Facebook. Pannbiff med löksås. 0kommentarer. Häromdagen så gjorde jag pannbiffar. Denna gången använde jag ströbröd vilket gjorde att de blev väldigt saftiga