Mina favoriter

Mina favoriter

  • 5 Recept
Mina favoriter
Dubbelmarinerad Oxfilé ELLER Kycklingfilé

Dubbelmarinerad Oxfilé ELLER Kycklingfilé

många översteker kyckling med rädsla för salmonella, men med en temperatur över 70 grader så är den risken inte längre aktuellFör mina stora kycklingfiléer tog det ca 15 minuter att nå en innertemperatur på 72 graderLägg dem nu på några lager folie och linda in precis som med oxfilénLåt kycklingen kallna i sitt paket
Pulled beef

Pulled beef

Och mina vänner, det här var till och med godare än pulled pork. Så jag beordrar er alla att laga detta till helgen och publicerar receptet redan idag innan mina starka känslor för rätten hinner avta
Oxfilé med frasig potatispuck och basilikasås

Oxfilé med frasig potatispuck och basilikasås

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Saras födelsedag. Jag firar 3-årsjubiléet av min 29-årsdag och jag förväntar mig frukost på sängen följt av en lugn och skön dag som avslutas med en god middag som jag fått laga till under eftermiddagen
Dubbelmarinerad fläskfilé

Dubbelmarinerad fläskfilé

Måste bara tipsa er om det här supergoda sättet att tillaga fläskfilé på. Jag gjorde detta recept som jag hittade i Zetas broschyr "Mat för minglare" när vi hade kalas för dottern härom helgen
Pulled Beef

Pulled Beef

Man har ju hört talas om Pulled Pork från amerika, men hade nötkött på frysen så gjorde det istället och det blev superbra