Filodegsibakad gubbröra Skala och hacka lök och ägg, ansjovisfiléer och dill. Blanda det hackade till en god gubbröra. Sätt ugnen på 225 grader Matklubben.nu
Ansjovis- och kaprispaj Pajdeg. Blanda smör, mjöl och salt till en smulig massa i en bunke. Tillsätt mjölken och äggulan. Arbeta snabbt samman till en deg Matklubben.nu
Lökpaj med ansjovis och chili Janssonsfrestelse är något jag älskar och det är en självklarhet att den finns med på bordet både vid jul och påsk Under vårt tak
Två sorters minipajer Livet börjar lugna ner sig lite och när det blir helg ska vi bjuda på glöggmingel hemma hos oss. Eftersom det är viktigt att det inte bara är sötsaker som hamnar i magen gjorde jag ett gäng minipajer att bjuda på Katarinas spis
Minipajer med ansjovis och rödlök Börja med att arbeta ihop pajdegen. Ställ den i kylskåp i minst 30 minuter. Under tiden fräses den hackade rödlöken i smöret Matklubben.nu