Mina Favoriter

  • 5 Recept
Mina Favoriter

Filodegsibakad gubbröra

Skala och hacka lök och ägg, ansjovisfiléer och dill. Blanda det hackade till en god gubbröra. Sätt ugnen på 225 grader
Ansjovis- och kaprispaj

Ansjovis- och kaprispaj

Pajdeg. Blanda smör, mjöl och salt till en smulig massa i en bunke. Tillsätt mjölken och äggulan. Arbeta snabbt samman till en deg
Lökpaj med ansjovis och chili

Lökpaj med ansjovis och chili

Janssonsfrestelse är något jag älskar och det är en självklarhet att den finns med på bordet både vid jul och påsk
Två sorters minipajer

Två sorters minipajer

Livet börjar lugna ner sig lite och när det blir helg ska vi bjuda på glöggmingel hemma hos oss. Eftersom det är viktigt att det inte bara är sötsaker som hamnar i magen gjorde jag ett gäng minipajer att bjuda på
Minipajer med ansjovis och rödlök

Minipajer med ansjovis och rödlök

Börja med att arbeta ihop pajdegen. Ställ den i kylskåp i minst 30 minuter. Under tiden fräses den hackade rödlöken i smöret