Idag testade jag det berömda ”slow-cook”-varianten – ”pulled beef”. I morse tog jag ut en entrecôte-bit på cirka 1 kilo och la i en liten gjutjärnsgryta
Blanda mjölk, grädde, pressad vitlök, aromat, salt, vitpeppar och lökpulver i en stor gryta. 2 tsk aromat (kan ersättas med ca ½ - 1 tsk salt). 2 tsk aromat (kan ersättas med ca ½ - 1 tsk salt)
Passade på att hälsa på hos mina föräldrar och lagade mat med tillsammans med mamma. Vi har nästan identisk smak när det kommer till mat och gårdagens middag blev precis lika god som alltid när vi kamperar ihop i köket
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
Men denna vecka har bestått av både magsjuka och förkylningar, inget kul alls men nu känner vi oss mycket bättre och då kommer ju matlagningen igång igen
Remove pasta and add chicken, later with a little pesto, spinach, tomato, fat free mozzarella cheese, put the lid on and let cook til cheese starts melt