Recept. recon1. tis, 2013-07-02 18. 05. (0). Vispa ihop 4 äggvitor och 2 dl socker pösigt. Rör i 3 dl ricecrisp och bred ut på bakplåtspapper och grädda i 125 grader i 70 min
Marängbotten och krämen kan du förbereda dagen innan gästerna kommer, den går att servera samma dag. men då måste marängen ha svalnat helt innan du lägger ihop tårtan
En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
Jag blir så glad när jag får tillfälle att baka tårta – det är ju så himla roligt. Nu senast tänkte jag att jag skulle garnera den riktigt fint med hjälp av mina nyinförskaffade bakverktyg
En av mina fastrar brukar alltid göra den här tårtan och suck så god den är. Den är söt och smaskig och med lite syrliga jordgubbar på och en syrlig citronkräm i blir det bara helt underbart
Idag blev det mer tårtbak och hela dagen har varit en stor sockerchock. Varför då undrar ju ni. Jo, idag har vi ställt ut på ERT Godismässa på Folkets Park i Växjö
Här kommer receptet på en av de bästa tårtor jag ätit, någonsin. Den här tårtan alltså… vilken tårta. Botten blev så där härligt seg och lite salt och tuggig av pistagenötterna
När jag började att baka tårtor hade absolut ingen aning om varken tårtbottnar eller fyllningar. Gud vad tiden går fort, jag har velat att skriva några inlägg både recept och steg-fö-steg beskrivningar men har inte hunnit riktig
I går prövade jag ett annat tårtbotten recept,annars brukar jag köra 3lika delar. Men jag kollade igenom en gammal tidning och det var ett bröllop reportage med Gunilla Wall,hon som har och jag var tvungen att testa på