Efterrätt

Efterrätt

  • 7 Recept
Lingon med Dumlesås

Lingon med Dumlesås

Dumlesås. Mät upp socker, sirap, grädde och smör i en tjockbottnad kastrull. Låt såsen koka på medelvärme under omrörning tills den är simmig, ca 10 minuter
Hemmagjord Glass

Hemmagjord Glass

1. Vispa äggulorna och florsockret med elvisp. 2. Vispa äggvitorna och grädden var för sig. (Det går INTE att få vitorna fasta om det finns fett på vispen)
Bärkompott med vanilj

Bärkompott med vanilj

Gör så här. Lägg bär, socker och vaniljpulver i en kastrull. Låt koka under lock ca 5 min på medelhög värme
Smördegsinbakad mjölkchoklad

Smördegsinbakad mjölkchoklad

Den här efterrätten/fikan är bland det enklaste du kan göra, sött och gott. Hej på er. Lyssna nu noga. Smördeg