Va sugen både på wallenbergare och grönpepparpaj med köttfärs. Det lagades inget av dessa rätter, utan istället blev det storbiff av kalvfärs i grönpepparsås med potatismos
Strimla köttet. Marinera köttet genom att blanda strimlorna med en ingrediens i taget. Potatismjölet pudras över köttet, rör om och häll därefter över vatten och olja
Rotfruktstemat fortsätter här hemma. Gårdagens och dagens middag består av en helstekt kalkonfilé (bryn hastigt i stekpannan och laga sedan färdigt i ugnen, innertemperaturen ska upp till 72 grader) med ugnsrostad sötpotatis och palsternacka (olivolja, torkad timjan och flingsalt på) och en chevrékräm gjord på crème fraiche, chili och chevréost
Vilken vacker höstdag denna fredag bjuder på. Denna årstid är verkligen underbar sådana här dagar. ) Sitter nu och börjar redan längta till kvällens middag då vi ska göra hemmagjord pizza, en riktig fredagsfavorit här hemma