Matklubbens läsare har gett det här receptet fem plus. En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar
Våra matgäster var mycket nöjda med maten. Om ni inte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan
Jag fortsätter att rota bland mina gamla matpärmar för att hitta olika smaskiga recept som jag kan anpassa till mitt sätt att äta, dvs utan onödiga kollisar, stärkelse och socker
Blanda alla kryddor, tomatpuré, citron och fett i lökgrytan. Lägg den i en tjockbottnad gryta med bara några matskedar vatten i botten och låt löken mjukna på svag värme under lock, det ta minst 20 minuter. 1 dl tomatpuré
1. Fräs lök, vitlök, chili i olja i en stor stekpanna tillsammans med gojibär och broccoli. 2. Häll över ingredienserna i en kastrull och blanda i vatten, smulad buljongtärning, kanelstänger och gurkmeja
Maibritt (ni minns kanske gårdsbutiken Agnehill vi gärna besöker) och Mattias kommer hit för att äta middag och med sig har dom efterrätt, inte dumt alls med sådana matgäster om ni frågar oss
Hej. Va kul de ska bli med mello-finalen ikväll. Tycker de är ganska många bra låtar med i finalen i år jämfört med tidigare år så ikväll ska de bli kul att titta