Pajdegen. Pajen är klar när fyllningen har “stannat” och pajen har fått fin färg. Servera pajen ljummen. Tryck ut degen i en pajform som är 24 centimeter i diameter. Nagga degbotten med en gaffel och förgrädda pajskalet i 200 grader i 10–15 minuter. Häll fyllningen I pajskalet och grädda 25–30 minuter i nedre delen av ugnen
Lördag - Tomat- och ostpaj. En paj är ju något som oftast går hem i de flesta hushll, och det är ju dessutom den perfekta buffématen när man ska ha kalas eller bjudning av annat slag
Lägg den rivna osten i pajskalet. Pajdeg. Hacka snabbt ihop mjöl, smör och vatten till en deg. Tryck ut degen till botten och kant i en form ca 25 cm i diameter
Igår lyxade vi till med nybakad paj till fredagsfikat och satt ute på vårt lilla trädäck och njöt av solen jag och W och senare anslöt även M när han hade lekt färdigt med en kompis