Låt koka några minuter. Förgrädda 10 minuter mitt i ugnen, låt svalna. Grädda på 180 grader ca 20 minuter, eller tills täcket är vackert gyllene. 20 minuter
Låt pajen vila minst en halvtimme innan den serveras med vispad grädde eller fin vaniljglass. Slå in i plast och låt vila ca 30 minuter i kylen. Grädda i 15 minuter, sänk sedan värmen till 175 grader och grädda i ytterligare 30-35 minuter
Fingrar lär göra pajen mindre krispig). Det går lättast om man först lägger ner dem i en kastrull med kokande vatten i ca 1-2 minuter, och sedan spolar av dem med kallt vatten. Grädda i ugnen i 15 minuter. Ta ut formen (efter de första 15 minuterna) och häll grädden med äggulorna över persikorna. Grädda på nytt i ca 25 - 30 minuter beroende på ugn
Det här är min favorit med både kanel och kardemumma i. Det är mindre smör i den här pajen än vanligt, men vill du ha mer klumpar kan du öka på mängden smör till 125 g. Täck med smuldegen och grädda i cirka 20 minuter tills den fått fin färg
Grädda mitt i ugnen ca 15 min. Vi älskar pannkaka. Det är verkligen gott med pannkakor och denna variant som muffins blir lika goda och är mycket lätta att göra och barnen tycker om dem
Jag sötade min chutney med Sukrin, för att den ska fungera bra även för oss som äter LCHF. Sänk värmen och låt puttra i 20 minuter, rör då och då. Blanda ner tomaterna, koka upp och låt småputtra i 5 minuter