Kalkonfilé med mammas underbara sås Kalkonfilé känns som ett lite lyxigare alternativ till kyckling och passar perfekt till en helgmiddag Sandras matkrypin
Aroniagelé Koka upp bären, som måste ha varit frusna, tillsammans med vattnet och ingefäran. Låt koka till bären skrumpnat Matklubben.nu
Aroniamarmelad Koka aroniabären och de skalade, klyftade äpplena i vattnet ca 20 minuter. Mixa dem till en nästan slät massa Matklubben.nu
Mandelkorg med aroniaglass och grädde Vispa grädden till glassen hårt och blanda i saften. Frys ner. Smält smöret sakta och blanda i sirap, socker, vetemjöl och mjölk Matklubben.nu
Aroniasylt Koka bär, stjärnanis,kanel och vatten på svag värme i ca 20 min. Ta upp kanelen och stjärnanisen och rör ner socker och vaniljsocker Matklubben.nu
Aroniagrottor Nu fick jag användning av Aroniasylten som jag kokade i höstas. Jag och lillen bakade Aroniagrottor. Tänkte dela med mig av receptet, de är väldigt goda HANNAS