Majsknäcke - glutenfritt Majsknäcke - glutenfritt. Jättegott och snabbbakat knäckebröd som dessutom är glutenfritt. Bröd. 2 dl majsmjöl 1 dl linfrö 1 dl solrosfrö ½ dl olja 2 dl kokhett vatten salt Matmonstret
Krämig laxröra på surdegsbröd Ingredienser Portioner. 4 100 g kallrökt lax 1/2 silverlök 1/4 gurka (ca 100 g) 1 dl crème fraiche 1/2 dl majonnäs 1 msk finrivet citronskal 4 skivor ljust surdegsbröd 1 krm salt 1/2 krm svartpeppar 1 msk smör 4 msk löjrom citronklyftor och dill till garnering Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen www.ica.se
Krustader med laxröra Gör så här Ta bort skinn och ben från laxen och skär den i små bitar. Blanda crème fraiche, dill, peppar, salt och vinäger www.arla.se