Fläskfilé i gorgonzolasås och potatismos Fredagens middag blev den här fläskfilén med god gorgonzolasås och potatismos som vi gratinerat i ugnen Mor-Mia´s
Dillkött (mjölkfri) Jag gillar att äta riktigt mört kött, så jag kokar oftast mina köttgrytor i minst två timmar – men avgör själv vad du tycker är bäst Nicklas Kokbok
Fläskfilé med gorgonzola Strimla baconet och stek knaprigt. Ta upp och lägg på hushållspapper. Putsa köttet och skär det i skivor Hemmets Journal
Gratäng med fläskytterfilé, svamp och bacon Lagade en god gratäng med fläskytterfilé i helgen. Måste bara tipsa om den och dela med mig av receptet Mor-Mia´s
Baconlindad fläskfilé med soltorkade tomater, pesto och ost Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Hacka tomaterna smått, lägg dem i en skål. Blanda i riven ost (gärna Västerbotten) och pesto Matklubben.nu
Enkel Tacopaj Blanda alla ingredienser till pajdegen i t. ex en matberedare och blanda med kniven. Lägg degen i plastfolie och ställ kallt minst en timme Matklubben.nu