Idag är det kvällsarbete som gäller för mig, så nu har jag lagat mat som jag kan ha i matlådan. Tog lite vad som fanns hemma, vi har som mål att äta fisk minst en gång i veckan, så idag blev det gratäng med torsk, fänkål och purjolök
Sportlovet lider mot sitt slut och idag har jag spenderat dagen på högskolan i Västerås. Tydligen bara för att inse hur mycket jag redan ligger efter i kursen jag läser
Jag hittade en riktigt fin bit närproducerad rostasfilé från Lövsta Kött som jag inte kunde motstå. Jag stekte den saftig i låg ugnstemperatur, med enbart salt och svartpeppar från kvarn som krydda, och gjorde en god blomkålspuré därtill
Funderar på att prova igen när mina citronchilis mognat klart dock, har ett par plantor på balkongen ihop med några Jamaican Bell som jag också tror kan funka
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)