Pepparrotskött av högrev Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Lägg ner köttet i det kokande spadet Hemmets Journal
Plommonjärpar Blanda havregryn, potatismjöl och mjölk i en bunke. Låt svälla minst 10 minuter. Blanda ner färs, salt, peppar, lökpulver, mejram, persilja och ägg Hemmets Journal
Järpar i gräddsås & pressad potatis Järpar i gräddsås. 4port. ½ gul lök700 g blandfärs1 dl ströbröd2 dl gräddesaltpepparsmör till stekningSås3 dl grädde1 msk kalvfond1 tsk fransk ljus senap2 msk japansk sojasaltpeppar Skala och riv löken Therése mat & bak
Dubbelmarinerad fläskfilé med asiatiska smaker Rensa köttet fri från hinnor. Häll det i dubbla plastpåsar, lägg i köttet och knyt om. Ta upp köttet och torka av tallriksmodeller.blogg.se