Gjorde en råkostsallad ikväll, den är toppen eftersom den håller sig i flera dagar i kylskåp. ♥Hyvlar vitkål och morötter med osthyvel, strimlar en grön paprika, en röd lök, purjolök, persilja och två gröna äpplen i en bunke
Just nu gör jag mycket sallader med rödkål i. Rödkål är verkligen både gott, användbart och vackert. Ikväll blev det sallad på strimlad rödkål, förvällda edamamebönor (så vackert ihop), ruccolasallad och smulad fetaost
Mangold tycker jag är gott och ger lite variation till ”vanlig” sallad. Lite ”matigare”. Nu kan det vara svårt att få tag på mangold men det går precis lika bra att använda Pak Choi istället
Denna sallad med gurka och zucchini är bara så god och fräsch. Både gurka och zucchini är kalorisnåla och du kan äta av de hur mycket du vill utan att det påverkar din vikt
IngredienserSallad, gärna krispigRemtång, Holistic har ekologisk, förpackad i 40 grams påsar1 äpple1 morot1 röd lökGör så härLägg 1/4 del av tången i blöt 10-15 minuter
Bara att blanda ihop och servera som den är eller i sallader. Nyttigare mat var det utlovat. Efter en helg där inte en enda tanke ägnats åt kalorier kändes en sallad ganska skönt i magen