Rödkålssallad med äpplen och valnötter Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Dressing 1 msk olivolja 1 tsk äppelcidervinäger 1 tsk dijonsenap 1 krm salt 1 krm svartpeppar , malen Rödkålssallad 250 gram rödkål 2 st äpple(n) , små 50 gram valnötter Köp receptet www.tasteline.com
Lenas rödkål & morotssallad – Gott till det mesta 1. Rosta solroskärnorna i en torr stekpanna. 2. Strimla rödkålen. 3. Grovriv morötterna. 4. Blanda rödkål och morötter i en skål Torbjörns Tips -om mat & vin
Syltade gröna tomater Min mormor brukade lägga in syltade gröna tomater och doften av dem tar mig tillbaka till söndagsmiddagarna hos mormor och morfar Lindas Goda
Snabbsaltad gurka Och så slog det mig att det är ju ingen idé att safta och sylta och konservera sommarens frukter och grönskande grönheter för jag kommer ju inte vara här i höst när det är dags att avspisa dem Den som äter palsternackor
Färsksaltad gurka med basilika Färsksaltad gurka är en östgötsk specialitét som kan göras med Västeråsgurkor, men även med vanliga slanggurkor Glada ryttares recept!