Klipp bort ryggfenan på sillen och skölj och torka sillen med hushållspapper. Lägg upp potatisstomp och sill och strö över citron- och persiljeblandningen och pinjenötter
Skölj av och panera sillfiléerna i ströbrödet och ställ åt sidan. 4 salta, urvattnade sillfiléer (finns att köpa urvattnade och klara). Lägg i sillfiléerna och stek cirka 2 minuter på varje sida på medelvärme. 4 salta, urvattnade sillfiléer (finns att köpa urvattnade och klara)
Skölj sillen i kallt vatten och låt den rinna av. 600 g sillfilé, urvattnad1dl grovt rågmjölsmör 1 stor gul lök1 msk mjöl3 dl grädde1 dl mjölkPersiljaGör så här. Vänd sillfiléerna i rågmjölet och stek dem på medelvärme 3-4 minuter per sida. Lämna en kommentar 600 g sillfilé