Mmm, jag gjorde en så himla god kycklingrätt häromdagen. Lägg kycklingen över, salta och peppra. Värm upp grädde, philadelphiaosten och krämerna i en kastrull och häll sedan över kycklingen
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Hittade två franska kycklingar i min matbutik och slog till direkt. Även om jag normalt sett eftersträvar lokalproducerat är just svensk kyckling oftast extremt trist
Skär en skåra i kycklingen o fördela färskosten. Ta ut kycklingen o låt vila. 3 kycklingfileer. linda in kycklingen i 2 st skivor serranoskinka var. 3 kycklingfileer 3 msk phiadelphia ost
Tina kycklingbenen om de är frysta. Lägg kycklingbenen i en ugnssäker form. Rör ihop olja, citronskal, salt och svartpeppar, vänd ner det med kycklingbenen och grönsakerna