Timbalkost

Timbalkost

  • 5 Recept
Potatistimbal

Potatistimbal

Potatistimbal (7 portioner)5 stora fasta potatisar2 dl grädde200 g getost/chevré2 ägg0,5 tsk salt2 krm vitpeppar2 msk smörGör så här
Festlig laxtimbal

Festlig laxtimbal

Ugn 175°. Lägg lax och cream cheese i en matberedare monterad med kniv och kör till en slät massa. Tillsätt saltet, grädden och äggen, ett i taget, medan maskinen blandar
Räktimbaler

Räktimbaler

Skala räkorna. Blanda räkost, chilisås, rivetskal av citron, basilika, hackad gräslök, olja, potatismjöl, youghurt, ägg , salt och peppar
Grönsakstimbal

Grönsakstimbal

Sätt ugnen på 175°C. Sätt in en långpanna och häll i vatten. Smörj 6 portionsformar väl med Milda. Koka upp 3 olika kastruller med lättsaltat vatten
Timbal

Timbal

I helgen provade jag att laga något som i Vår kokbok kallades "timbal" och som jag uppfattade som en slags blandning mellan paté och köttförslimpa