Vaniljhjärtan Hacka ihop smör, vetemjöl, potatismjöl och socker till en smulig massa. Tillsätt äggulan och arbeta snabbt ihop till en deg Hemmets Journal
Blåbärspaj Hacka snabbt ihop smör, mjöl, mjölk och socker till en deg. Kavla eller tryck ut degen i en pajform, 24 cm i diameter Hemmets Journal
Nötkaka Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och rör ner i äggsmeten till-sammans med mjölk. Mal hasselnötterna och hacka valnötterna fint Hemmets Journal
Fruktsallad med vit chokladsås Skala kiwin och skär den i bitar. Skala apelsinerna med kniv så allt det vita kommer bort. Skär apelsinerna i bitar Hemmets Journal
Päronpaj med toscatäcke Mördeg. Lägg mjöl, smöret i bitar, socker och ägg i skålen till matberedaren och kör till en degboll bildas Hemmets Journal
Nektarinkaka Rör smör och socker poröst. Rör i äggen och tillsätt vaniljsocker, mjöl och bakpulver. Blanda ihop till en smet Hemmets Journal
Nektarinpaj Mät upp mjöl och socker och finfördela smöret häri. Tillsätt ägget och arbeta ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form med löstagbar botten, 23 cm i diameter, och låt stå kallt i 30 minuter Hemmets Journal
Vit kladdkaka med blåbär Smält smöret. Ta kastrullen från värmen. Lägg i chokladen i bitar och rör tills den smält. Vispa ägg och socker pösigt Hemmets Journal